Over ons

Elk kantoor heeft baat bij een vertrouwenspersoon. Ongewenst gedrag of integriteitskwesties kunnen het beste zo snel mogelijk aan het licht komen. Hoe eerder dat gebeurt, hoe meer kans op een informele oplossing. 

Toch blijkt de drempel hoog. Maar weinig medewerkers doen een beroep op de vertrouwenspersoon van het kantoor waar zij werkzaam zijn. Dit beeld wordt bevestigd in de media en we horen het terug in de intervisies die we als oprichters van Intervisie Advocatuur hebben geleid. Het gevolg is vaak dat een informele oplossing niet meer mogelijk is. De werkrelatie en de sfeer op kantoor komen onder druk komt te staan, en soms stapt men zelfs naar de media of de rechter. 

Vertrouwenspersoon Advocatuur zet daarom volop in op bekendheid en zichtbaarheid binnen uw kantoor én op vertrouwelijkheid en toegankelijkheid voor uw medewerkers. Dat is namelijk dé sleutel om de vertrouwenspersoon zijn of haar rol te laten spelen als de situatie daar om vraagt. 

Een samenwerking met Vertrouwenspersoon Advocatuur is dus geen ‘vinkje’ om ‘de zaken goed geregeld te hebben’. De keuze voor Vertrouwenspersoon Advocatuur is de keuze om daadwerkelijk ongewenste omgangsvormen en integriteit op de agenda te zetten en om medewerkers de veiligheid te bieden om daadwerkelijk contact op te nemen. Immers, hoe eerder een vertrouwenspersoon wordt ingeschakeld, hoe meer informele mogelijkheden er zijn om de situatie op te lossen, zaken te verbeteren en de (werk)relatie te behouden.

Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op.

Wil je direct contact? Bel dan 085-0645978.

Voorkeur voor vertrouwenspersoon: